Έχετε ήδη λογαριασμό;

Η ConnectLaw πρωτοπορεί και αλλάζει τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών σας.

Μια πρακτική ευρέως αποδεκτή στο εξωτερικό, διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα και έχει αγκαλιαστεί ήδη από εκατοντάδες δικηγόρους. Ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα η οποία σας φέρνει δίπλα σε εκατομμύρια ανθρώπους που αναζητούν μία απάντηση για κάτι που τους απασχολεί.

Η επαφή με τον πελάτη σας διαφορετικά!

Μέσω της υπηρεσίας με αξιοπιστία και σεβασμό στο χρόνο που αφιερώνετε για κάθε πελάτη, σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε τις τηλεφωνικές σας επικοινωνίες μαζί του και να χρεώσετε όποια κλήση εσείς επιθυμείτε μέσω του 11844. Η ομάδα της ConnectLaw μετά το αίτημα ενδιαφέροντος που λαμβάνει από εσάς, επικοινωνεί μαζί σας και σας εξασφαλίζει κωδικό επικοινωνίας καθώς και πλήρη υποστήριξη.

Ενταχθείτε στην υπηρεσία ConnectLaw

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην υπηρεσία και να αποκτήσετε κωδικό ή επιπλέον για την προβολή και του δικού σας προφίλ (βιογραφικό, φωτογραφία, ειδίκευση, κ.τ.λ.) με τον κωδικό σας (που ήδη έχετε είτε όχι) μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Απλή διαδικασία ένταξης Δικηγόρου χωρίς καμία
οικονομική επιβάρυνση για την ένταξη στην υπηρεσία,
τη χρήση αυτής και την απόκτηση κωδικού.

Εσείς έχετε κωδικό επικοινωνίας στην ConnectLaw;
* Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να αποτελείται από 8 χαρακτήρες, τουλάχιστον ένα Κεφαλαίο και έναν αριθμό.
* Το όνομα χρήστη πρέπει να αποτελείται απο λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς. Δεν επιτρέπονται τα κενά και οι ειδικοί χαρακτήρες

Απλή διαδικασία ένταξης Δικηγόρου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την ένταξη στην υπηρεσία, τη χρήση αυτής και την απόκτηση κωδικού.

Εσείς έχετε κωδικό επικοινωνίας στη ConnectLaw;
* Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να αποτελείται από 8 χαρακτήρες, τουλάχιστον ένα Κεφαλαίο και αριθμό.
* Το όνομα χρήστη πρέπει να αποτελείται απο λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς. Δεν επιτρέπονται τα κενά και οι ειδικοί χαρακτήρες